2021.12.22.TomiSpark

Egyedi cipővel ünnepel az Xbox

Rendesen megadja a módját az ünneplésnek a Microsoft. A vállalat népszerű márkája idén lett 20 éves, ebből az alkalomból pedig több dologgal is kedveskedtek a játékkonzol rajongóinak. Az ajándékok sora viszont még nem ért véget, az Adidas ismét segített nekik egy különleges cipő elkészítésében.

Ahogyan arról már korábban már mi is beszámoltunk, november 15-én a Microsoft jó pár dologgal igyekezett meglepni az Xbox rajongóit, így például azt is bejelentették, hogy a Called Power On: The Story of Xbox címmel érkezik egy domumentum sorozat, mely a konzol húsz éves történetét meséli el.

Az ünneplést tovább folytatják, nemrég ugyanis bejelentették, hogy érkezik az Adidas Forum Tech Boost Series X cipő, mely már a harmadik olyan termék, amin a két cég együtt dolgozott. Az apropó természetesen itt is az első Xbox megjelenésének 20. évfordulója, de ez a lábbeli a korábbi verziókkal ellentétben, már világszerte elérhető lesz.

Jelenleg a Microsoft hivatalos oldalán találjuk meg 140 dollárért, vagyis a mostani árfolyam alapján 45 ezer forintért, de hamarosan az Adidasnál és egyéb kiskereskedőknél is elérhetővé válik. Ami a külsőt illeti, az általános dizájn és a színvilág a Microsoft legújabb zászlóshajóját utánozza, a fekete háló és a zöld bélés az Xbox Series X ventilátorszellőzőjéhez hasonlít, az oldalán található gömb alakú logó pedig az Elite kontrollerből merít.

A többi Tech Boost színváltozathoz hasonlóan ez a cipő is áttetsző talppal rendelkezik, ami a Microsoft szerint utalás a szintén áttetsző, 20. évfordulós Xbox kontrollerre, melyet nemrég adtak ki. Igyekeztek tehát a lehető legvagányabb kialakításra törekedni és minél jobban kiszolgálni a rajongókat. Valószínűleg nem ez lesz a német ruhamárka legsikeresebb terméke, ugyanakkor sokak számára okozhat nagy örömet, akik valamilyen módon kötődnek a konzolhoz és a hozzátartozó játékokhoz.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram