2022.10.23.TomiSpark

WhatsApp is megkapja a Facebook avatárjait

A Bitmoji sikerén felbuzdulva 2019-től már a Meta közösségi oldalán is elkészíthettük saját személyre szabott avatárunkat, melyek hamarosan a WhatsApp-ra is megérkeznek.

Miután a Facebook Bitmoji-stílusú avatarjai megszállták az Instagramot és a Messengert, nemsokára azok a felhasználók is rendelkezhetnek saját karakterrel, akik a WhatsApp platformján nyomulnak. Van, akinek már volt lehetőségük kipróbálni ezt a lehetőséget, miután néhány Android-béta tesztelő betekintést nyerhetett a fejlesztésekbe.

A WABetaInfo írása szerint a legújabb, 2.22.23.9-es bétában már többen hozzáférhettek ehhez, akik pedig ebben a helyzetben voltak, a beállítások menüben egy új Avatar névre hallgató füllel találkozhattak. A Meta más alkalmazásaihoz hasonlóan a WhatsApp ezután egy matricacsomagot generál az avatárral különböző pózokban, amellyel a felhasználók kifejezhetik magukat, mikor üzeneteket küldenek családtagjaiknak és barátaiknak.

Fotók: Facebook/WABetaInfo

A portál hírei szerint az újdonság már a múlt hónapban megjelent, hamarosan pedig mindenki számára elérhetővé válik, aki Androidot használ. Felmerülhet persze, hogy mi lesz az iPhone tulajdonosokkal, ám egyelőre nincs információ arról, mikor tervezik bevetni az avatárokat iOS-en.

A Meta az év elején új, 3D-s megjelenést adott a testre szabható avatároknak, és elkezdte lehetővé tenni a felhasználók számára, hogy hozzáadják őket a hírfolyamon közzétett bejegyzésekhez, a Facebook profilképeikhez és az Instagram-történetekhez, de a jövőben több helyre is szeretnék kibővíteni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram