2022.05.25.TomiSpark

Végre itt a Waze Apple Music integrációja

Eljött, amire sokan vártak, a Google navigációs alkalmazása ugyanis mostantól támogatni fogja az almás cég termékét. Bár a többi nagy zenei streaming szolgáltatást is csak évek alatt adták hozzá, a legtöbbet erre kellett várni.

Öt év telt el azóta, hogy a Spotfiy integrációja megjelent a Waze alkalmazában, mostantól pedig az Apple Musicot is támogatni fogja a Google fejlesztése. Ez azt jelenti, hogy az app a Waze beépített hangvezérlőit használhatja az iPhone Apple Music könyvtárában található dalok lejátszására, szüneteltetésére és azok váltásra.

Mindez jelentősen megkönnyíti a felhasználók dolgát, ha éppen zenét szeretnének hallgatni útközben, hiszen egy hasznos funkcióról van szó, ami biztonságosabbá teszi a vezetést. A frissítést május 24-én jelentették be, ennek köszönhetően pedig már nem kell az alkalmazások között válogatni, főleg, hogy az elmúlt években több nagyobb streaming szolgáltatás integrációja is elkészült a Waze-hoz.

Forrás: Apple

A Google számos kisebb szolgáltatást támogatott, köztük a Pandorát, a Deezert és az iHeart Rádiót, de a tegnapi bejelentés előtt még hangoskönyvek és podcastok hallgatása is lehetséges volt az Audible és a Stitcher integrációin keresztül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram