2023.04.06.TomiSpark

Váratlant húzott a Vodafone

Mostantól azok, akik nem korlátlan mobilinternetet használhatnak, tovább tudják görgetni a hónap végén megmaradt adatkeretüket a következő időszakra, persze csak a megadott csomagokon belül, illetőleg akkor, ha aktívan használják a kártyát.

Sajtóközleményben tudatta mindenkivel a mobilszolgáltató, hogy az általuk tapasztaltak alapján a nem korlátlan adatkerettel rendelkező ügyfeleinek kétharmada nem fogyasztja le a díjcsomagjában foglalt adatot, ezért erre kínálnak megoldást a szolgáltató görgethető adatkeretet magában foglaló Go díjcsomagjai.

A közleményben leírtak szerint a Go Light+, Go Easy+, Go Midi+ és Go Super+ díjcsomagok esetében a hónap végéig fel nem használt adatkeretet átgörgethetik a következő hónapra a díjcsomagokat igénybe vevő ügyfelek. A piacon egyedülálló újítással az ügyfelek által megvásárolt, azonban fel nem használt adatmennyiség nem vész el, hanem a következő hónapban is felhasználható.

Ez a fajta görgetés vagyis a megmaradt adatkeret átvezetése automatikus lesz, amennyiben aktívan használják a kártyát és ennek megfelelően legalább 1 megabájt adathasználat történt a
tarifában foglalt adatból.

Mindezeken túl bejelentették a családon belül osztható adatkeretet a RED csomagokon belül. Itt a lényeg, hogy az előfizetők továbbra is korlátlan hívást, SMS-t és adatot kapnak belföldön, valamint csomagtól függően 26 gigabájt, 32 gigabájt vagy 34 gigabájt EU Roamingot, de ezt már a családtagokkal is megoszthatják, bár részletekbe nem bocsátkoztak erről egyelőre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram