2022.06.08.TomiSpark

Változik a Twitter értesítési rendszere

Javítani akarnak a tájékozódási funkciókon a népszerű közösségi oldalnál, ezért a cég fejlesztői egy régóta várt újításról számoltak be. Többek között a keresési találatokat is követhetjük majd.

A legtöbb ember talán onnan ismeri a Twitteres értesítéseket, hogy az általuk követett profilok legfrissebb, és legfelkapottabb bejegyzéseire szinte mindig igyekszik felhívni a figyelmet az applikáció, most azonban egy fontos újdonság jelent meg ezzel kapcsolatban.

A The Verge hírei szerint hasonlóan a Google, és az Instagram megoldásához, a jövőben a Twitteren is lehetőségünk lesz feliratkozni a kereséseinkre, mégpedig a Search Subscribe néven megjelent újításnak köszönhetően. A Twitter szerint így a felhasználók nem maradnak le a legfontosabb, és a számukra legérdekesebb információkról.

Ennek bevezetéséhez még nem jelent meg hivatalos dátum, de vélhetőleg a következő hónapokban fokozatosan jelenhet majd meg a felhasználóknál. Szintén új dolog, hogy a keresések, és az ezzel kapcsolatos értesítések pontossága érdekében, a Search Subscribe egyfajta szűrő is lesz, vagyis rakódik tele értesítéssel a telefonunk képernyője.

A friss funkció által az embereknek lehetősége lesz arra is, hogy értesítést kapjanak azokról a bejegyzésekről, ami iránt rengetegen érdeklődnek, de ha valakinek úgy tartja kedve, akkor egyetlen emberre, vagy egyetlen témára is korlátozhatja ezt a szűrőt.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram