2022.08.02.TomiSpark

Valószínűleg új zenei szolgáltatáson dolgozik a TikTok tulajdonosa

TikTok Music néven védetett le új névjegyet a ByteDance. A népszerű videómegosztó oldal anyavállalata már rendelkezik egy zenei streaming platformmal, így akár az sem elképzelhetetlen, hogy ezt szeretnék globálissá tenni a jövőben.

A dalok szervesen hozzátartoznak a TikTokon látható videókhoz, a legtöbb felhasználó pedig olyan zenéket választ a felvételek alá, melyek éppen népszerűek. Az ebben rejlő lehetőséget a ByteDance vállalatánál már korábban is felismerték, ezért apró lépésekben egy új irányba is elindultak.

Így jött létre a Resso, mely egy zenei streaming alkalmazás, de jelenleg csak három országban, Indiában, Brazíliában és Indonéziában érhető el. Az applikáció rendelkezik néhány olyan funkcióval is, mely a nemrégiben Ausztráliában, és az Egyesült Államokban leadott védjegy bejegyzéseknél is észrevehető.

Forrás: ByteDance

Ilyenek például a lejátszási listákkal, dalmegosztással és közösségi interakcióval kapcsolatos dolgok, ráadásul az Insider nevű portál úgy tudja, hogy a brazil TikTok felhasználókat a dalok megtekintésénél, közvetlenül a Ressóra irányítják át.

A hírek szerint az új szolgáltatás lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy egyes dalokat, albumokat, dalszövegeket vásároljanak, vagy lejátsszák, megosszák, esetleg letöltsék azokat. Szintén esély lenne arra, hogy élőben közvetítsenek hangot és videót, de akár kommentálhatják az egyes zenéket.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram