2021.12.03.TomiSpark

Vadonatúj fizetési módot tesztel a Facebook

A közösségi oldal ismét újdonsággal jelentkezik, ezúttal a Split Payments nevű funkcióval próbálkoznak, melyet a Messenger szolgáltatáson belül lehet majd elérni.

A különböző fizetési megoldásokat folyamatosan fejlesztik, időnként pedig megjelennek olyan új innovációk, melyek képesek arra, hogy megváltoztassák az addigi szokásokat. A Facebook megosztott fizetésre alkalmas funkciója is hasonló hatást válthat ki, melynek igazi célja, hogy tudatosabbá tegye a felhasználókat, miközben jelentősen megkönnyítik a dolgukat.

A vállalat december 3-án tett bejelentése alapján hamarosan megkezdődik a Split Payments tesztidőszaka, amely egyelőre az Egyesült Államokra korlátozódik. A leírás alapján a Messengeren keresztül elérhető mód egy ingyenes és gyors módja a pénzügyek intézésének, ezt pedig a Payments Hub fül alatt a Get Started gomd megnyomásával lehet majd aktiválni.

Fotó: Messenger

A Techcrunch beszámolója alapján lehetőség lesz egyenletesen felosztani a számlát, módosítani a csoportos csevegésben lévő minden személyek hozzájárulási összegét, de személyre szabott üzeneteket is csatolhatunk a műveletekhez. Mindez a Facebook Pay szolgáltatást egészíti ki, melyhez nemrég Venmo-féle QR-kódokat adtak hozzá.

„Ha eddig gondot jelentett a csoportos vacsorák, a közös háztartási kiadások vagy akár a havi bérleti díj felosztása és visszafizetése, mostantól minden könnyebb lesz” – áll a hivatalos közleményben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram