2023.03.18.TomiSpark

Üveglap az alapja a Razer új egérpadjának

A cég ígéretei szerint gyorsabban, pontosabban és ezzel egyszerre halkabban is dolgozhatunk majd.

Amennyiben a gamereknek szánt eszközökről és termékekről van szó, akkor a Razer általában ritkán nyúl mellé, arra pedig ügyelnek, hogy mindig készítsenek valami olyat, amivel kitűnhetnek a tömegből. Ez most is sikerült, mert az általuk bemutatásra került egy olyan egérpad, aminek edzett üveglap adja az alapját.

Az Atlas nevű terméknél elsődlegesen a strapabíróság és a gyorsaság lebegett a tervezők szemei előtt, ezért az egérpadot úgy alakították ki, hogy a felső üvegből készült réteg felületén 2 mikrométeres mikrotextúra található, az optikai érzékelős egerek hatékonysága érdekében.

Fotók: Razer

A legjobb eredmények eléréséhez PTFE talpakkal ellátott egereket ajánlanak használatra, ami pedig a tartósságot illeti, a hivatalos információk szerint egy porálló és karcálló réteget kapott, miközben alulra csúszásmentes gumiréteget tettek, hogy stabil maradjon az egérpadunk.

A 450 milliméter széles, 400 milliméter mély és 5 milliméter vastag terméket átszámítva durván 37 ezer forintért árulja majd kezdetben a Razer.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram