2022.08.31.TomiSpark

Univerzális légtisztítót dob piacra az LG

Különleges termékkel jelentkezett az ismert márka, mely ezúttal nem éppen egy szokásos kütyüről rántotta le a leplet. A cég most egy olyan terméket tervezett, amely alapvető funkcióján túl több dologra is képes, így egyszerre asztal, légtisztító, de fényforrásnak, és töltőnek sem utolsó.

Hivatalos sajtóközleményében jelentkezett azzal a felettébb újdonsággal az LG, melyet szeptember elején az IFA elektronikai kiállításon mutatnak be személyesen is a nagyközönségnek Berlinben. A vállalat nemrégiben tette közzé az első információkat a PuriCare Objet Collection Aero Furniture légtisztítóról.

A termék valójában úgy néz ki, mind egy modern dizájnnal megáldott asztal, és nem is véletlenül. Az LG alkotása viszonylag kis méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas kisebb helyiségekbe, például egy hálószobába, dolgozószobába vagy stúdióba, miközben hasznos helyet biztosít a háztartási tárgyak tárolására vagy a dísztárgyaknak.

Fotók: LG

Az asztallapjának formáját, a készülék színét, a felhasználók maguk választhatják majd ki, utóbbi esetében pedig három színből lehet majd válogatni. A gyártó a Crème Rose, Crème Yellow vagy Crème Grey fantázianeveket adta ennek, valójában pedig egy rózsaszín, egy arany, és egy szürkés beütést láthatunk az első fotókon.

Az LG innovációja a rendelkezésre álló adatok alapján sokkal többre képes, mint azt elsőre gondolnánk. Wifi-kapcsolat alap, az asztallapban pedig egy mobiltöltő is helyet kapott, továbbá ott van még a hangulatvilágítás is. Fényforrásként nyolc színből lehet majd választani, az LG ThinQ™ alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető lesz, miközben a cég igyekezett a fenntarthatóság jegyében megtervezni az eszközt.

A hivatalos kommunikáció szerint olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből gyűjtöttek össze, de a csomagolás is újrahasznosítható anyagokból készült. Mindezek mellett az LG a közeljövőben új légtisztítójának limitált példányszámú változatait is piacra dobja. Megvásárolható lesznek így például azok a modellek, melyek a népszerű dél-koreai festő, Kim Sun-woo által tervezett exkluzív asztali díszítéssel lettek ellátva, de a vállalat újonnan kifejlesztett fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz a közeljövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram