2023.06.27.TomiSpark

Újabb Pokémon termékek a Samsungtól

Már korábban is kedveskedtek a világhírű sorozat rajongóinak, de most egy újabb kollekciót dobnak piacra, aminek alighanem sokan örülni fognak.

Tavaly kétszer is látványos újdonságokkal rukkolt elő a gyártó, májusban ugyanis limitált tokokat adtak ki fülhallgatóikhoz, karácsonytól kezdve pedig egy újabb csomagot tettek elérhetővé néhány meglévő termékükhöz, benne azokkal a kiegészítőkel, amiket a Pokémon ihletett meg. Bár az anime és a videójáték első részének megjelenése is bő 20 éve történt, a franchise továbbra is őrületesen nagy népszerűségnek örvend, amit a Samsungnál is igyekeznek kihasználni.

A tavalyi termékek után ezúttal az Engadget cikke alapján három olyan Galaxy Buds 2 tok érkezik, amelyeket Jigglypuff, Ditto és Snorlax kinézetéhez igazítottak, ezeket pedig csomagban is megvásárolhatóvá tették. A pakkhoz járnak majd a tematikához és a karakterekhez tökéletesen illeszkedő matricák is, ezért pedig a Samsung 33 ezer forintnak megfelelő összeget kér el Dél-Koreában, míg a Galaxy Buds 2 Pro esetében az ár 51 ezer forintos értékig ugrik fel.

Az itthoni Pokémon rajongóknak azonban rossz hír, hogy hivatalosan egyelőre csak a Samsung hazájában lesz megvásárolható az említett csomag, de nem lennénk meglepve, ha jönnének még hasonlók a jövőben, mindazonáltal ezekből több felkerül egy idő után az Ebayre is. A Pokémonra utaló kiegészítőik ugyanis jelentős érdeklődést váltottak ki, az Engadget úgy tudja, 2022 májusában a Galaxy Buds Pro 2 limitált Poké Bowl tokjai a kiadástól számítva egyetlen órán belül elfogytak.

Nem csoda tehát, hogy a Samsung igyekszik minél jobban meglovagolni a Pokémon ismét magasra törő hullámait.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram