2022.11.21.TomiSpark

Újabb pályákat kap a Mario Kart 8 Deluxe

Egy hatalmas bővítés részeként nyolc új pályával bővül a népszerű játék, köztük a Rainbow Road 3DS változatával is. Az újdonságokat december elejétől érdemes keresni.

A Super Mario gokartos platformját továbbra is zabálják a játékosok, nem véletlen, hogy az 1992-es legelső, Super Mario Kart névre hallgató kiadás óta még további kilenc érkezett 2020-ig. A legutolsó a Home Circuit volt, a játék pedig idén ünnepeli fennállásának 30. évfordulóját.

Hogy mekkora imádatról van szó jól jelzik egyrészt a Tag Heuer által nemrégiben kiadott limitált szériás luxusórák, amit a Super Mario ihletett, másrészt továbbra is mutatkozik igény a frissítésekre, ezért a Nintendo ismételten hoz néhány új pályát.

Egészen pontosan nyolc darabot, ami a Booster Course Pass DLC harmadik hullámaként érkezik. Azt már idén tavasszal bejelentették, hogy ennek a keretein belül hat alkalommal jönnek új helyszínek, így összesen 2023 végéig 48 felújított pályával találkozhatnak a felhasználók.

Kettőn tehát már túl vagyunk, a The Verge pedig úgy tudjam, december 7-én lesz elérhető a következő nyolcas, melyekből mindegyik egy-egy frissített változat, amely korábban egy korábbi Mario Kart játékban is megtalálható volt.

Ehhez azonban fontos hozzátenni, hogy aki élvezni akarja ezeket, annak elő kell fizetnie a Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagságra, vagy pedig ellátogathat a a Nintendo eShop felületére is, ahol külön is megvásárolhatja a csomagokat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram