2022.06.10.TomiSpark

Újabb klasszikusok érkeznek a Nintendo Switch Online kínálatába

Igyekszik minél bővebbé tenni játéktárát a Nintendo, ezért most három olyan cím válik elérhetővé, melyek egykoron igazán népszerűek voltak. Jönnek a Kirby játékok!

A Nintendo a lehető leggyorsabban szeretné bővíteni a Switch Online retró könyvtárát, ezért nemrégiben a Congo's Caper, a Rival Turf és a Kirby 64 játékok is megjelentek a listán. Ezt most újabb három játékkal egészítették ki, érkezik ugyanis a Kirby Super Star, a Kirby's Dream Land 3 és a Kirby's Dream Course.

Ezek a címek még a Super NES-en jelentek meg, most pedig mindegyik különleges SP-verzióval jön, melyekkel a titkos módok is feloldódnak. Az Engadget beszámolója szerint ezek közé tartozik a Meta Knight, a Milky Way Wishes és az Arena, míg az SNES platformjáték, a Kirby's Dream Land 3 eközben olyan extra lehetőségeket tartalmaz, mint a Play Extra Course és a Dance Select opció.

Fotó: Nintendo

A Kirby's Dream Course, mint minigolf játék is említést érdemel, mivel automatikusan 100 százalékos teljesítést és hozzáférést kapunk az összes szakaszhoz, ha esetleg úgy éreznénk, hogy erre lenne szükségünk.

A Nintendo Switch Online előfizetés feloldja az online játékokat, a felhőmentéseket és a hozzáférést ad a Switch NES, továbbá az SNES játékok könyvtárához. Az N64 és Sega Genesis játékokhoz való hozzáféréshez egy további fizetős szintre kell lépni, ehhez már az Expansion Packre van szükség. Előbbi, 20, míg utóbbi 50 dollárba kerül egy évre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram