2023.01.09.TomiSpark

Újabb forradalmi eszközökkel jelentkezett a L'Oréal

Ahogy egy esztendővel ezelőtt, úgy idén is jelen volt a CES-en a világhírű kozmetikai cég. A franciák ezúttal egy hiánypótló sminkapplikátort mutatottak be, amely a mozgáskorlátozottak számára nyújt segítséget, valamint egy szemöldöknyomtatót is prezentáltak a közönségnek.

Ismételten lenyűgöző fejlesztésekkel jelentkezett a L'Oréal, amely továbbra is szeretne az élen járni a kozmetikai termékek innovációját tekintve. Ehhez a vállalat most két olyan eszközt villantott, amelyek jelentősen megkönnyítenék a vásárlóik dolgát, valamint olyanok számára is lehetőséget teremt, akik korlátokkal kénytelenek élni az életüket.

A HAPTA például azok számára segít a rúzs precíz felvitelében, akiknek korlátozott a kéz- és kar-mozgékonyságuk. Ez a nyúlványos eszköz a Verily által kifejlesztett technológiát alkalmazza, mely eredetileg arra készült, hogy stabilizálja és kiegyenlítse az evőeszközöket, itt viszont a kozmetikai termék fixálásában segít.

Fotók: L'Oréal

A hivatalos sajtóközleményük szerint a HAPTA kulcsa a beépített intelligens mozgásvezérlés és a testre szabható tartozékok kombinációja, amelyek a felhasználó számára jobb mozgástartományt biztosítanak, továbbá a nehezen nyitható csomagolások könnyebb használata és az egyébként nehezen elérhető precíziós alkalmazás is lehetővé válik. A továbbiakban ezt egyébként a tulajdonukban lévő Lancôme márkával 2023-ban kísérleti jelleggel tesztelik, először egy rúzs applikátorral, majd a jövőben további sminkalkalmazásokkal.

Brow Magic

A L'Oréal ezen túl a Brow Magic nevű készüléket is bemutatta, amivel a későbbi vásárlók minden eddiginél rövidebb idő alatt alakíthatják a szemöldöküket. Ennek eléréséhez a Prinker cégével dolgoztak együtt, amely a nem állandó tetoválások technológiájában mondható úttörőnek, a kollaboráció eredményeként pedig létrejött a Brow Magic, ami a professzionálishoz hasonló eredményeket tesz lehetővé gyakorlatilag bárhol és bármikor.

Ez úgy lehetséges, hogy a Brow Magic 2400 apró fúvókát és az akár 1200 csepp /inch (1 inch=2,54 cm) (dpi) felbontású nyomtatási technológiát használ, így a könnyű kézi eszköz másodpercek alatt a legpontosabb szemöldökformát biztosítja, amihez a szemöldöknyomtató beszkenneli a felhasználó arcát, és ajánlásokat tesz a microblading, micro-shading vagy töltőanyag-hatásokra.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram