2023.03.20.TomiSpark

Újabb 40 játékkal bővülhet a Netflix kínálata

A streaming szolgáltató továbbra is nagyon szeretne előrenyomulni a játékok piacán.

2023-ban még elég sok dolog várható a Netflix részéről, ebbe pedig a játékok is beletartoznak. A cég ugyanis tovább bővíti a mobiljáték-könyvtárát, ami a Valiant Hearts nemrégiben történt hozzáadása után már 55 játékból áll.

Ez a szám jóval nagyobb lesz az idei év végére, az érkező címekből pedig elárultak néhányat pár nappal ezelőtt. Az Engadget cikke szerint a városépítős Terra Nil március 28-án érkezik, a Paper Trail, amelyben a világ egyes részeit kell összehajtogatni, hogy rejtvényeket oldjunk meg szintén megjelenik nemsokára, de a Netflix emellett három exkluzív játékról is megállapodott a Ubisofttal.

Fotók: Netflix

Jön a Coming Home, április 18-án érkezik a Mighty Quest: Rogue Palace, de szintén idén megjelenik még a Netflix egyik legtöbbet játszott játékának, a Too Hot to Handle-nek a folytatása. Ez Love is a Game, amely az említett címen alapul, de a Monument Valley-sorozat is megérkezik a platformra, igaz ezek csak 2024-től várnak elérhetővé.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram