2023.03.16.TomiSpark

Új néven ugyan, de a Realme is beépítette az iPhone megoldását

A dinamikus sziget az egyik legirigyeltebb funkciója az almás telefonoknak, ezt pedig az Androidot használó Realme márkájánál is jól tudják, ezért mini kapszulaként hivatkoztak a saját verziójukra, ami C55 okostelefonon jelent meg.

Szinte várható volt, hogy előbb vagy utóbb valamelyik gyártó beadja majd a derekát és megcsinálja saját változatát az iPhone jellegzetes megoldásának, ami sokak tetszését elnyerte, amikor bemutatták az iPhone 14 szériát.

Most a Realme rukkolt elő hasonlóval a C55 bemutatóján. A mini kapszulának akárcsak a dinamikus szigetnek a látvány mellett funkciója is van, mivel több adatot is képes megjeleníteni a képernyő segítségével, így például a lépésszámot vagy akár a töltöttségre vonatkozó információkat.

Fotók: Realme

A GSMArena információi szerint a telefon 6,72 hüvelykes FullHD+ kijelzővel rendelkezik, amely 680 nites fényerőt és 90 Hz-es képfrissítést tud. Előre egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el, hátra pedig egy két érzékelős, 64 megapixeles főkamerát tettek, míg belül egy Helio G88 chip dolgozik 6/8 GB RAM mellett. Ami a tárhelyet illeti, 128 és 256 GB-s kivitelekből lehet választani, az Android 13 fut rajta, az akkumulátor pedig 5000 mAh-s.

Ha pedig már az akku, akkor érdemes megjegyezni, hogy ebben rejlik a készülék másik különlegessége, mivel támogatott a 33 wattos Super VOOC töltés is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram