2022.06.13.TomiSpark

Új logót kap a Google Fit

A korábbi hírek ellenére megmarad a Google egészség szolgáltatása, mely új emblémával gazdagodik majd.

Továbbra is egy szív marad a logó, de kicsit más formát kap. Az új Google Fit embléma már nem zárt alakú lesz, a korábbi ikon piros U alakja most inkább egy C-re hasonlít, ami lehetővé teszi, hogy a sárga rész egy pipát formázzon, de megfordították a kék és a zöld színezést is.

A 9To5Google szerint általában ezek a változások azt jelentik, hogy elég nagy érdeklődés van egy termék, ebben az esetben a Pixel Watch iránt. Ez az új logó már egy ideje megbújik a Google Fit Wear OS-ben, de a nagyobb, színes verzió hamarosan másutt is megjelenhet majd.

Az látszik, hogy a Google-nek nagy tervei vannak az alkalmazással, amit a Fitbit társalapítója, James Park szavai is megerősítenek, aki nemrégiben az eredeti lépéskövető, kalóriaszámláló jövőjéről beszélt.

„Azt hiszem, egyelőre a Google Fit és a Fitbit applikáció ugyanúgy fog folytatódni, ahogy van, nem hiszem, hogy meg akarjuk szakítani a felhasználói élményt. Mindkét felhasználói csoport, amely meglehetősen jelentős, szereti az alkalmazásunkat, amelyet különböző okokból használ. Egyelőre nem látunk okot arra, hogy ezen változtassunk” – idézte Parkot a 9To5Google.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram