2022.06.06.TomiSpark

Új híváskezelőt kapott a Messenger

A Meta igyekszik folyamatosan fejleszteni a szolgáltatásain, ezúttal a Messenger számára jött létre egy új felület, ami a hívások kezelésére szolgál.

Egy apró füllel több jelenik majd meg a népszerű applikáció alsó sávján, miután a Meta egy újdonságot adott hozzá. A friss felület a hívásokhoz lett létrehozva, ezzel is reagálva a felhasználók igényeire, így mostantól kezdve a chatek, és az emberek ikonok között a Calls, magyarul a hívások is feltűnik majd.

A felületen a Messenger megjeleníti majd a hívásokkal kapcsolatos legfontosabb adatokat, innen pedig azonnal lehet majd kezdeményezni a következő hívást, ehhez mindössze a tárcsázó gombra kellesz koppintani.

Amiben lesz némi eltérés az Android, és az iOS felületek között, hogy utóbbinál a hívás, és a videóhívás gombok mellett egy "+" jel is látható lesz, alatta pedig a címjegyzéknek nevezett lista tűnik fel, de mindkét esetbe, hasonlóan egy normál telefonálásra készült alkalmazáshoz, itt is lesz lehetőség a csoportos hívásokra.

Fotó: Meta

A Facebook tulajdonosa azért döntött ennek a bevezetése mellett, mivel az erre vonatkozó adatok alapján a koronavírus járvány kitörése óta 40%-al nőtt meg a hívások és videóbeszélgetések forgalma a korábbiakhoz képest. A The Verge beszámolója szerint a beszélgetések száma napi szinten már 300 milliónál is több jelenleg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram