2022.12.18.TomiSpark

Új funkciót tesztelhetünk a YouTube-on

Aki okostelefonról, tévéről, esetleg táblagépről nézte a videókat, nem találkozhatott a lejátszási sorhoz adás lehetőségével, erre azonban már nem kell sokat várniuk a felhasználóknak. A 9To5Google hírei szerint az Android és iOS alkalmazásokban már tesztelik az újdonságot.

Míg asztali módban elérhető volt már egy jó ideje az Add to queue nevű mód, ezt máshonnan nem alkalmazhattuk eddig. A jó hír, hogy ebben nemsokára változás állhat be, a rossz viszont, hogy ez csak a Youtube Premium előfizetőkre vonatkozik.

A lejátszási sorhoz való hozzáadás annyival jobb, hogy sokkal egyszerűbben lehet variálni a tartalmakat, valamint könnyebben törölhetjük az elemeket. Ezen kívül ugyanis egy saját lejátszási listát tudunk létrehozni, vagy pedig a később megtekintettek közé tehetjük az egyes videókat, ám ezek rendezése némileg bonyolultabb.

Fotó: 9To5Google

A teszteléshez a profilképünk alatt a Beállításokra, ezek után pedig az Új funkciók menüpontra kell kattintani. A kiválasztás után a YouTube létrehoz egy listát nekünk a képernyő alján, ahol balra húzva egy mozdulattal bármikor eltávolíthatjuk a videókat, de a keverésre, és az ismétlődő lejátszásra is kapunk opciókat.

A tesztmód január 28-ig lesz elérhető, ezt követően pedig remélhetőleg minél hamarabb megjelenik majd a funkció már élesben is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram