2021.11.25.TomiSpark

Új felülettel kísérletezik a Spotify

A népszerű streaming platform igyekszik megújulni, ehhez pedig a TikTokon látható ötletekkel próbálkozik. A hírek szerint a jövőben széles körben elérhető lesz a videómegosztóról már jól ismert Discover funkció.

A Spotify egy olyan a TikTok stílusára erősen hasonlító feedet kezdett el tesztelni a béta iOS alkalmazásban, amely teljes képernyőn mutatja a videoklipeket a dalok lejátszása közben. A Techcrunch hírei szerint ez egy új, Discover névre hallgató fülön keresztül érhető el a navigációs sávon keresztül. Az egyes zeneszámok ezután a feedben való görgetés közben jönnek elő és egy hárompontos menü ikon is megjelenik, amely az egyes dalok különböző opcióit hívja elő.

A Svédországban alapított cég a hírportálnak megerősítette, hogy valóban tesztelik ezt az újítást, de nem kívántak nyilatkozni arról, hogy mikor kerülhet szélesebb körű bevezetésre.

„A Spotify-nál rutinszerűen számos tesztet végzünk. Ezek egy része a szélesebb körű felhasználói élményünk útját egyengetik, mások pedig csak fontos tanulságként szolgálnak. Jelenleg csak ezekkel a hírekkel szolgálhatunk” – idézte a cég egyik szóvivőjét a Techcrunch.

Nemrég a Netflix is nyitott abba az irányba, hogy a TikTok formátumát a saját platformjukon is bevezessék és tovább fejlesszék, így tehát nagyon úgy tűnik, hogy a közösségi oldal valamit tényleg jól csinált.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram