2022.08.18.TomiSpark

Új fejlesztést kapott a Wordlebot

Április óta már egy külön asszisztenst is használhatunk a Wordle nevű játékhoz, mely sokat segít az elemzés során. A The New York Times által létrehozott program most egy érdekes újítást kapott.

Mióta Twitteren is megoszthatóvá váltak az eredmények, a Wordle elképesztően felkapottá vált, valamint a The New York Times kiadója révén egy új otthonra is lelt. Bár a népszerűsége valamelyest csökkent az utóbbi hónapok során, ennek ellenére, még mindig sokan próbálkoznak a napi feladványokkal.

Ehhez a játékosoknak jelentős segítséget nyújtott tavasztól kezdve a Wordlebot, ami napi segítőtársként volt jellemezve kezdetben, most pedig új fejlesztésekkel gazdagították. Az egyik legérdekesebb frissítés, hogy a bot már nem korlátozza elemzését az ötbetűs szavak azon részhalmazára, amelyeket ismert Wordle-megoldásokból alkotott meg, hanem egy tipikus emberi játékoshoz hasonlóan próbál gondolkodni.

Az újításoknak hála már saját szótára van, ez pedig körülbelül 4500 olyan szót tartalmaz, amelyeket a játékosok elvileg ésszerűen kitalálhatnak, továbbá mindegyikhez hozzárendeli a megoldás valószínűségét. Erről a játékot birtokló cég frissítésekről szóló bejegyzésében lehetett olvasni, ahol az ajánlott kezdőszóval kapcsolatban is változást jelentettek be.

Korábban ez a CRANE volt, ami elvileg nagyobb esélyt adott arra, hogy kitaláljuk, milyen betűk szerepelnek a napi megfejtésben, de normál módban ez SLATE-re változott. Ezekhez érdemes hozzátenni, hogy a Wordlebot továbbra is csak fizetős verzióban érhető el, a Times Games, News vagy All Access előfizetők számára.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram