2022.04.01.TomiSpark

Új fejlesztések jelennek meg a WhatsAppon

A következő hetekben érdemes lesz figyelni az üzenetküldő alkalmazást, mivel több újdonságot is bejelentettek, amivel a hangüzeneteket igyekeznek jobbá tenni.

Fontos bejelentéseket tettek a WhatApp blogján még szerdán. A cég beszámolója szerint áprilisban érkezik néhány újdonság, melyen sokat dolgoztak a múltban. Fontos kihangsúlyozni, hogy mindegyik fejlesztés a hangüzenetekre irányult.

A jövőben például a zenehallgatáshoz, vagy az egyes videókhoz hasonlóan magunk dönthetjük el, hogy milyen sebességgel játsszuk le a kapott hangokat, így akár másfélszeresére, vagy kétszeresére is emelhetjük a normál tempót.

Szintén újítás lesz, hogy más üzenetek olvasásával egyszerre hallgathatjuk majd meg a bejövő üzeneteinket, de talán ezeknél is nagyobb fejlődés, hogy a továbbiakban a felhasználók szünetet tarthatnak a hangfelvételekben. Mindez annyit tesz, hogy lenyomható lesz a szünet gomb, amivel elkerülhetővé válnak az üres járatok, ha éppen gondolkodnunk kell, vagy megzavart minket valami.

Fotó: WhatsApp

Hamarosan érkezik az funkció is, mellyel küldés előtt visszahallgathatóvá válnak a felvételek, vagyis a WhatsApp gyakorlatilag egy teljes értékű diktafonra fog hasonlítani ebből a szempontból. de a fejlesztések sora itt még nem ért véget.

Jön ugyanis a hangok hullámformában való vizuális megjelenése, amelytől a cég azt várja, hogy ezáltal követhetőbbé válnak majd az egyes felvételek, és nemsokára megjelenik majd a visszaemlékezés funkciója, ami valójában annyit tesz, hogy az applikáció tudni fogja, hol állítottunk meg egy üzenetet, így később ugyanonnan tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram