2021.12.15.TomiSpark

Új fejlesztés jön a Tesla autóihoz: Az eredeti Sonic játék is elérhető lesz

A járművek rendszereiben eddig is voltak játékok, ám a jövőben már a Sega népszerű játékával is szórakozhatnak az utasok, ráadásul ez az összes modellben így lesz.

A Tesla autóinak egyik legérdekesebb pontja, hogy akár játszhatunk is velük, ami nagyszerű szórakozási lehetőségeket kínál, ugyanakkor bizonyos esetekben panaszok is érkeztek ezzel kapcsolatban. A kritikák szerint egyes játékok menet közben is működnek, ami sokak szerint biztonsági aggályokat vet fel.

Egyelőre nem tudni, az újdonság ilyen formában használható lesz-e, viszont biztossá vált, hogy a Sega az eredeti 1991-es Sonic the Hedgehog kiadást hozza el a Teslákba. A The Verge hírei alapján Elon Musk is tweetelt ezzel kapcsolatban, igaz ő az amerikai szenátort, Bernie Sanderst piszkálta ezzel, de a Sega is megosztott egy fontos információt a bejelentésről.

A program támogatni fogja az USB-csatlakozós vezérlőket is, így arra számítunk, hogy egy Genesis-vezérlővel is működni fog a Green Hill Zone-on való teljes sebességű nosztalgikus száguldozás élménye.

A kedvelt sündisznóval való játék ma már elég kultikussá vált, abban viszont sokan egyetértenek, hogy az első verzió volt a legjobb, így tehát a cégnél igyekeznek a felhasználókat a lehető legjobban kiszolgálni ebből a szempontból.

Forrás: Segabits

A Tesla egyébként folyamatosan odafigyel arra, hogy frissítse a játékok kínálatát, így például az ígéretek szerint olyan nagy nevekről van szó, mint a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram