2022.01.09.TomiSpark

Új emojik érkeznek az Apple telefonjaira

A hangulatjelek száma folyamatosan növekszik, 2022-ben pedig lassan már nem lesz olyan szituáció, amit ne tudnánk leképezni valamelyikkel. Idén újabb frissítés érkezik a Unicode részéről, amit az iPhone felhasználók elég korán megkaphatnak.

Véglegesítették a Unicode 14.0 névre hallgató kiadását, melyben egy nagyobb csomag új hangulatjel érkezik az idei esztendőben. Az újdonságokról az Emojipedia készített egy nagyszerű összeállítást, az oldalról pedig azt is meglehetett tudni, hogy már a 15.0 is készülőben van, azt viszont még nem döntötték el, hogy oda milyen jelek kerülnek bele.

Erre valószínűleg majd az év első felében kerül sor, 2023-ban pedig láthatjuk mivel készültek az alkotók. Addig is azonban lehet emésztgetni az idén érkező emojikat, melyekről már tavaly megjelent egy fotó, a 9To5Mac pedig igyekezett még több dolgot megtudni ezekről. A jelentések szerint még szeptemberben határoztak a jövőről, ami alapján 37 teljesen új emojit kapnak a felhasználók.

Forrás: Emojipedia

Hogy kinek és mikor érkeznek meg a frissítések a telefonjára az persze még kérdéses, de elviekben legkésőbb a jelenlegi esztendő elején végbe mennek a változások. Jeremy Burge az Emojipedia alapítója még szeptemberben listázta, hogy milyen új elemekkel találkozhatunk majd. Ezek alapján érkezik például az olvadó, a kukucskáló és a tisztelgő arc, de jön a lemerülő akkumulátor, a szívet formáló kezek, újabb koronás fejek, röntgen kép, igazolvány és még sok más.

„Minden egyes emoji változhat a végleges jóváhagyás előtt, de a tervezetben szereplő jelöltek többsége általában rajta maradt a listán” – mondta Burge még az előző év végén, akinek végül igaza lett, hiszen a véglegesítés előtti tervek nem igazán módosultak azóta.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram