2022.05.03.TomiSpark

Tovább terjeszkedik a The Pokémon Company

Nem lehet kétséges, hiszen a számok is bizonyítják, hogy jelenleg a világ legértékesebb médiatermékeként beszélhetünk a Pokémonról, melyhez az eredeti sorozaton túl sok más dolog is kapcsolódik. Utóbbiak tekintetében a cég egy fontos lépésre szánta el magát.

A 2000-es évek elején valószínűleg sokan nőttek fel a Pokémon szérián, aki pedig igazi rajongóvá vált, rájöhetett, hogy sokkal többről van szó, mint egy egyszerű rajzfilmről. Néhány évvel ezelőtt a mobiljáték is elképesztő nagy népszerűségnek örvendett, a gyűjthető kártyák pedig mai napig nem mentek ki a divatból.

A különböző készleteket 2015-től kezdve a Millennium Print Group segítségével juttatták el a rajongókhoz, a népszerű Pokémon Trading Card Game kártyák gyártója pedig most beleolvad a The Pokémon Company International vállalatába. A cég ugyanis felvásárolja korábbi partnerét, mivel azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a lehető legmagasabb minőséget képviselhessék a piacon.

„Ezzel a felvásárlással a The Pokémon Company International célja, hogy tovább fejlessze a Millennium Print Group képességeit, infrastruktúráját, valamint méretét, és ezáltal a kereskedelmi kártyák első számú nyomdájává váljon, kiszolgálva a szélesebb iparágat” - áll a The Pokémon Company sajtóközleményében.

Fotó: Unsplash

Mindezt a vállalat elnöke, Kenji Okubo is megerősítette a bejelentés után: „Célunk, hogy a Millenniumot a már most is kivételes szervezetük még jobb, nagyobb, korszerűbb változatává fejlesszük, amiből nemcsak a Pokémon, hanem minden vásárlójuk profitál” – mondta Okubo.

A The Verge hírei szerint a Pokémon kártyák főként a járvány idején kaptak új erőre, ezért 2021 elején a The Pokémon Company ígéretet tett arra, hogy még több kártyát nyomtat, kielégítve ezzel a megnövekedett keresletet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram