2022.02.08.TomiSpark

Tovább bővül a GoPro kínálata

Bár eddig a HERO Black és Max kamerák voltak előtérben, a jövőben ez megváltozik. A vállalat vezetője szerint a speciális termékekre helyeznék a hangsúlyt, hogy az eddiginél jobban kihasználhassák a fejlesztéseiket.

Több csúcsmodellt is bemutattak a GoPro részéről az elmúlt években, ám végül szűkebbre szabták az elérhető termékcsoportok számát. Mindez azért volt nagyon sajnálatos, mert voltak idők, amikor az akciókameráiról elhíresült cég specifikusabb eszközöket is gyártott.

Most úgy tűnik ismételten erre az útra léphetnek, igaz némileg más felfogással, mint korábban. A következő időszakban ugyanis nem a megfizethető termékek gyártása lesz a cél, sokkal inkább az, hogy a gyártó fejlesztéseiben rejlő potenciált kihasználják.

Erről a vállalat vezetője, Nick Woodman beszélt, aki konkrétumokat nem árult el, de nagyjából részletezte a jövőbeli terveiket, ebben pedig említést tett a speciálisabb kamerákról. Ezek alapján olyan termékeket adnak ki hamarosan, melyek teljesen más felhasználói csoportokat szólítanak meg.

A The Verge beszámolója szerint Woodman arról is beszélt, hogy a professzionális piacot jobban megcéloznák,ezért ahogy a vezető mondta, a GoPro nem csak egy „svájci bicskát” akar készíteni, ami mindenkinek megfelel. Olyan prémium megoldásokra törekednek, ami megfelel majd bizonyos felhasználási formáknak, ezzel pedig olyan emberekre összpontosítanak, akiknek esetleg többre van szükségük annál, amit GoPro Hero és 360 kamerái jelenleg nyújtani tudnak.

Woodman egyértelművé tette, hogy a termékcsalád új tagjai továbbra is a GoPro által jelenleg használt technológián alapulnak majd, még akkor is, ha azok más célokra épülnek. Annak, hogy ezt az utat választják az új technológiák létrehozásához azért van értelme, mert így olcsóbban készíthetnek új kamerákat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram