2024.05.01.TomiSpark

Több dolgot is letölthetünk egyszerre a Play Áruházból

Fontos újítással gazdagodott a Google jól ismert alkalmazásboltja, ezt pedig a 9To5Google szúrta ki nemrégiben.

Az elmúlt években már volt róla szó, sokat is tesztelték, végül egészen mostanáig nem vezették be annak lehetőségét a Google Play Áruházban, hogy egyszerre több appot is letölthessünk, ne pedig csak egyesével történjen meg mindez. Most már széles körben lehetőség nyílt erre, a megnevezett portál cikke szerint pedig ez főként akkor hoz látványos javulást, amikor nagyobb letöltésekre készülünk.

Például Google Docs, Sheets és Slides alkalmazások telepítésére, amelyek végre egyidejűleg történnek meg. A folyamatot ellenőrizhetjük a Play Áruházban, de a kezdőképernyőn is megtalálhatjuk, ahogyan az alábbi fotókon is látható.

Fotó: 9To5Google

Érdekesség azonban és egyúttal némileg sajnálatos, hogy ez maximum kettesével működik, ha már hármat akarunk egyszerre letölteni, akkor a harmadik szépen vár a sorára, míg a másik kettő telepítése befejeződött.

Szintén lényeges, hogy ez nem működik a korábban már letöltött, aztán törölt dolgokkal kapcsolatban, csak az újonnan beszerzett applikációkra vonatkozik, a frissítésekre pedig egyáltalában nem, ott marad az egyesével település. Ettől függetlenül hasznos újdonságról van szó, ami egy telefon beállításánál is fontos segítséget nyújthat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram