2021.09.02.admin-fazis

Tesztek alapján: ilyen a Razer Hammerland TWS Pro

A Razer Hammerland már több éve adta ki első fülhallgatóját. Nem sok időre rá bejelentették második vezetéknélküli fülesük érkezését. A Razer Hammerhand tavaly decemberben debütált, így azóta már több versenytársa is megmutatta magát a piacon. Nézzük, hogy mit tud a Razer Hammerland második vezetéknélküli fülhallgatója.

Így néz ki a fülhallgató

A korábbi fülhallgatóhoz képest ez a füles már tartalmazza a vállalat híres Hybrid ANC fejlesztését, in-air kialakításának köszönhetően zajszűrő, emellett 7 darab különböző méretű füldugó található a csomagolásban, így bárki megtalálhatja a számára megfelelő méretű dugót. Az már csak hab a tortán, hogy Comply memóriahab fülillesztéket is kapunk a fülhallgatóhoz, így teljessé válik a használat közbeni kényelem.

A magas minőségű vezetéknélküli füles nem titok, hogy az Apple AirPod-jaival kívánja felvenni a versenyt. Ezt mutatja ára is, hiszen jelenlegi 169 dollárért került piacra, ami pontosan 10 dollárral több, mint egy AirPods átlagára. Ám de fel tudja venni a versenyt a Razer Hammerhand TWS Pro? Ebben a cikkben erre keressük választ.

Ezekkel érkezik a füles

Az első dolog, amellyel üdvözöl téged a csomag kinyitásánál, az egy vékony dokumentumcsomag, amely tartalmazza a Razer vezérigazgatójának levelét, egy kártyát, amely leírja, hogyan válassz füldugót, egy többnyelvű gyorsindítási útmutatót és néhány Razer-matricát.

A tok és a két füles külön érkezik, így jól látható a füleseken a Razer Hammerhand jelvénye. A közepes méretű füldugók már fel vannak applikálva, ám a másik 6 különböző méretű pár is a dobozban található. A tok töltéséhez USB-C – USB-A kábel is rendelkezésre áll.

Formatervezés és ergonómia

A töltőtok matt fekete színű és meglehetősen nagy méretű. A felhajtható csuklópánt szilárdan felépített, és erősen felfelé vagy lefelé fordul.

A tokot nem különálló részekből illesztették össze, így egy vonal sem töri meg a tok matt fekete felszínét. A töltőtok minimál stílusú, elől csak egy LED-es kijelző, alul pedig egy USB-C töltőport található. A töltőtokon nincs fizikai párosítás gomb.

Hosszú-hosszú órákig tartó kényelem

Visszajelzések szerint a Hammerhead Pro fülesek kiemelten kényelmesek. Abban az esetben is, hogyha a gyárilag előre felapplikált közepes méretű füldugókkal használta az adott illető. Így akár több órányi, problémamentes viselést biztosíthat viselőjének. Amennyiben sokat játszol, ez nagyon előnyös lehet számodra, hiszen ahogy azt mindannyian tudjuk, ha leülünk játszani, az akár több óráig is lefoglalhat minket.

Na de mi a helyzet a hangzással?

Mivel in-ear kialakítása van a fülhallgatónak, ezért ettől automatikusan a hangzása is sokkal jobb lesz. Ugyanis ez forma lehetővé teszi a teljes zajszűrést, így a külvilág zajai nem zavarhatnak meg minket.

A THX profiltól a hang sokkal kiegyenlítettebb lesz, ezért kiemelkedő a többi fülhallgatóhoz képest. Ugyanakkor még mindig nincs olyan szinten, hogy versenybe tudjon szállni az Apple AirPods-zal. Még az Enhanced Bass profilra váltáskor sem üti meg a mércét. Ezáltal ugyan egy jó fülhallgatóról beszélünk, eredeti célját nem érte el: valószínűleg nem válik piacvezető fülessé, ez a pozíció még mindig az Apple Airpods-nak jár.

Esetleg mégis inkább egy vezetékes fülhallgató mellett döntenél? Ez esetben nézz körül kínálatunkban, ahol fülhallgatók széles választékából szemezgethetsz. Ám nemcsak fülhallgatók állnak a rendelkezésedre, hanem majdnem minden létező mobil-, tablet-, számítógép- és laptopkiegészítőt megtalálhatsz a kínálatunkban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram