2022.12.14.TomiSpark

Teljes képernyős videókat tesztel a TikTok

A rövid felvételekre szakosodott platform eddig is a YouTube komoly riválisának volt mondható, így azonban még nagyobb veszélyben érezheti magát a Google által birtokolt videómegosztó oldal. A TikTok egyes felhasználói már hozzáférést kaptak az új funkcióhoz.

Világszerte elérte az egymilliárd havi aktív felhasználót a TikTok, így a tulajdonosok nem panaszkodhatnak a ByteDance vállalatánál. A sikerek egyértelműek, olyannyira, hogy bizonyos esetekben már a zenei trendeket is ez az applikáció diktálja, ezért az sem véletlen, hogy egy saját zenei streaming szolgáltatás is a terveik között szerepel.

Ahhoz azonban, hogy a siker tartós maradjon nem elég kiélvezni a jó pillanatokat, a TikTok számára is fontos az előrelátás és a fejlesztés, pontosan ezért kezdtek el dolgozni egy ideje a teljes képernyős módon a háttérben.

A vállalat megerősítette a TechCrunch kérdésére, hogy világszerte kiválasztott felhasználók számára hozzáférést adtak a telefonjukon nézett videók vízszintes, teljes képernyős módhoz. Ezek az emberek egy új gombot láthattak a Feeden a szögletes vagy téglalap alakú videók esetében.

Bár a TikTok főleg a függőleges felvételekről maradt híres, sok esetben az alkotóknak egy „fordítsd el a telefonod” üzenetet kell elrejteniük, de úgy tűnik, hamarosan már erre sem lesz szükség. Természetesen ahhoz, hogy ezt ki lehessen jelenteni, még a hivatalos megerősítést is meg kell várnunk, ennek bevezetése ugyanis attól függ, mennyire lesznek elégedettek a tesztelők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram