2022.05.19.TomiSpark

Szemüveg nélküli 3D monitorral rukkolt elő az Acer

Lenyűgöző termékeket prezentált az ismert márka. A hordozható kijelzők sztereoszkópikus 3D támogatással rendelkeznek, és a súlyukra sem lesz majd panasz.

SpatialLabs View, és SpatialLabs View Pro néven dobja piacra legújabb monitorjait az Acer, melyeket a játékosok és az alkotók számára is elérhetővé teszik, hogy megtapasztalják az élményszerűbb képernyő technológiát. Az Engadget beszámolója szerint a vállalat újdonságai 15,6" hüvelykesre sikerültek, és mindössze 1,5 kilósak lesznek, vagyis a méretük is megfelelő lesz, és a szállításukkor nem lesz gond a súlyukkal.

A View verzió inkább az otthoni, míg a Pro főként üzleti felhasználásra készült, de mindkettő különleges képességekkel rendelkezik. Az Adobe RGB színskálát 100%-ban megjelenítik, 400 nites fényerőre képesek, és 3D-ben jeleníti meg az olyan játékokat, melyek kompatibilisek, de 4K monitorokként is hasznosak lesznek.

Némi plusz mindkét fajtához jár, a View esetében a SpatialLabs Go az alkalmazásokból is megtudja jeleníteni az egyes tartalmakat, míg a Pro leendő felhasználóinak hasznos társ lehet majd a Model Viewer, amelynek hála 3D tervezőszoftvereket használhatnak fel.

Az Acernél azokra is gondoltak, akiknek kevés lenne az integrált állvány, ebben az esetben egy VESA fali tartó is elérhető mindkét modellnél, ám erre és a készülékekre még egy kicsit várni kell. A leghamarabb nyáron érkezhetnek meg az első darabok, az árukról pedig még nem tudni konkrétumokat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram