2022.11.07.TomiSpark

Stranger Things VR-játékot ad ki Netflix

A Tender Claws fejlesztése által jöhetett létre a népszerű sorozatból készült játék, ami valamikor a következő év végén érkezik. Az időzítés lehet nem véletlen, hiszen a hírek alapján jövőre, vagy 2024 elején érkezhet a befejező évad.

A főbb VR-platformokra érkezhet meg 2023 telén a Stanger Thingsből készült játék, amiben a fő gonosz Vecna szerepét vehetik át a játékosok. „Játssz Vecna szerepében ebben az új Stranger Things kalandban VR módban. Legyél az ismeretlen valóságok felfedezője, miközben megszelídíted az űrt. Lépj be az elmékbe és idézz rémálmokat, hogy bosszút állj Tízin és Hawkinson. A Stranger Things VR egy pszichológiai horror/akciójáték, amelyet a Tender Claws fejlesztett, és 2023 telén jelenik meg a főbb VR-platformokon”  - áll a hivatalos leírásban.

Kisebb volumenű játék már korábban is készült a sorozatból, a Stranger Things 3: The Game is ilyen volt, ezúttal azonban valamivel nagyobb durranásra készülnek. A Netflix idén nagy erőket mozgósított azért, hogy a játékok piacán is tényezővé váljanak és kihasználják a jelentős követőtáborukban rejlő potenciált.

A Netflix Games eddig ennek ellenére nem bizonyult túl sikeresnek, ugyanakkor a vállalat részéről már korábban is jelezték, hogy hosszabb távra terveznek, így nem aggódnak túlzottan a kezdeti nehézségek miatt.

Hogy a népszerű sorozatokból készített játékok mennyit hoznak a konyhára, még a jövő zenéje, mindenesetre nem tűnik rossz ötletnek, hiszen a Stranger Thing a streaming szolgáltató legsikeresebb tartalmainak egyike, ami egy jelentős retró hullámot is elindított a fiatalok körében.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram