2022.06.20.TomiSpark

Sokan képtelenek bejelentkezni a Facebookon

A tavaly őszi nagy leállást követően ismét problémák adódtak az ismert közösségi oldallal június 20-án. Volt, akinek az oldal vált elérhetetlenné, de akadt, akinek a bejelentkezéssel adódtak gondjai.

Általában mindig nagyot szól, amikor hosszabb időre nem működik a Facebook, ám az októberben tapasztalt globális leálláshoz képest ezúttal kisebb problémákról volt szó. Az esetről több technikai portál is beszámolt a Downdetector adataira hivatkozva.

A leállásokra specializálódott oldal szerint június 20-án hétfőn a megszokottnál jóval nagyobb számú hibabejelentés érkezett már a hajnali órákban is, de délelőtt 8 és 12 óra között még ennél is több volt. Átlagosan ekkor 30 feletti volt a bejelentések száma.

Fotó: Downdetector

Szintén sok mutatkozott 18:00 körül is, igaz ekkor már visszaesett az átlag valamelyest. Néhány helyen az oldal elérhetetlenségéről is beszámoltak, de a legtöbben a bejelentkezéssel küzdöttek. A Blueprint hírei szerint rengetegen kaptak olyan üzenetet, hogy rossz jelszót adtak meg, vagy az alábbi felirat jelent meg a képernyőn:

„Bejelentkezési hiba: váratlan hiba történt. Kérjük, próbáljon meg újra bejelentkezni” – állt az üzenetben. A portál úgy tudja, alapvetően a nem angol nyelvű országokban jött elő ez a probléma, a Meta pedig egyelőre nem reagált erre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram