2022.09.23.TomiSpark

Sokaknál omlott össze az Instagram

Sorra érkeztek a hibabejelentések csütörtökön a népszerű képmegosztóval kapcsolatban. A többség főleg este tapasztalt gondokat.

Az utóbbi hónapokban többször is problémák akadtak a Meta égisze alá tartozó közösségi oldalak működésében, ezúttal épp az Instagram produkált furcsaságokat. Szeptember 22-én nagyrészt a nap második felében rengeteg bejelentés érkezett ezzel kapcsolatban.

A szolgáltatás sem Android, sem pedig iOS rendszereken nem volt igazán tökéletes, de a lényeg, hogy főképp okostelefonokon voltak összeomlások. Miközben a webes felületen minden a legnagyobb rendben volt, és zavartalanul lehetett használni az Instát, tabletről és okostelefonról néhány másodperc után bezárultak az applikációk, vagy szimplán lefagytak.

Fotó: DownDetector

A hibák jelentésére szakosodott DownDetector oldalán este hét után ugrott meg a visszajelzések száma, ám a gondok átmenetiek voltak, nagyjából egy órával később már szinte mindenkinél helyre állt az oldal.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram