2023.07.19.TomiSpark

Sokak életét megkönnyítheti a Gmail új funkciója

Egyszerű, de mégis nagyszerű a Google levelezőjében intézett legújabb változtatás, amit a Workspace irodai csomag blogján jelentettek be néhány nappal ezelőtt.

Akiknek megvan az a szituáció, amikor egy levél megírásakor szükség volt a naptárra, azoknak vélhetőleg nem kell magyarázni, hogy az időpontok egyeztetésénél miért hasznos az ehhez való alkalmazások használata, esetleg egy közelünkben lévő praktikus határidőnapló.

A Google most ezen is könnyíteni szeretne, mert bár rendelkeznek ehhez a Calendar nevű applikációval, most úgy döntöttek, a naptáras szolgáltatást a Gmail felületén is elérhetővé teszik, mégpedig egészen jó helyen.

Fotók: Google

Az újítás következtében a küldés gomb mellett található eszközöknél a naptárat is megtalálhatjuk, ahol könnyedén ellenőrizhetjük, mikor vagyunk szabadok, főként úgy, hogy ez a Calendarban lévő adatokkal szinkronban is működhet majd. Ennek a segítségével könnyedén ajánlhatunk másoknak szabad időpontokat, akik lefoglalhatják azokat, ám ez csak akkor lehetséges, ha egyetlen emberrel egyeztetünk, mivel csak egy személy tud időpontot foglalni.

A privát Google-fiókkal rendelkező felhasználóknak és a Workspace-ügyfeleknek hivatalosan július 11-től vált elérhetővé az újítás.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram