2023.02.15.TomiSpark

Saját otthoni tévészolgáltatást kínál Yettel

Még a Telenor brandje alatt indították el az okoseszközökre specializált MyTV szolgáltatást, ami ma már Yettel TV néven fut, most azonban egy újabb szintet léptek. A cég ugyanis igyekszik egyre inkább nyitni a teljes körű otthoni szolgáltatások irányába, így az előfizetők már egy internetalapú beltéri egységet is bérelhetnek, amelyen keresztül három tarifacsomagot, köztük egy 93+3 csatornából álló variánst rendelhetnek meg.

Immáron mindhárom nagy mobilszolgáltató rendelkezik internetet, telefont és televíziószolgáltatást kínáló csomagokkal és lehetőségekkel, miután a Forbes cikke szerint jelentősen megújult a Yettel TV nevű szolgáltatás. Ez egyrészről a korábbinál nagyobb csatornakínálatot eredményezett, másrészt mostantól a hagyományos tévéken is elérhetővé vált egy vadonatúj internetalapú boxnak köszönhetően.

Utóbbit a korábban már elindított OtthonNet és OtthonNet Pro tarifáival, vagy lakossági számlás hangalapú tarifáival rendelhetik meg az érdeklődők, a cég azonban az előbbieket ajánlja elsődlegesen a legjobb minőség érdekében. A ZTE gyártmányú box kizárólag interneten keresztül működik és alapvetően Androidra épül. Ennek köszönhetően hasonlóan a Chromecast tévéokosítóhoz, itt is kapunk néhány előre telepített applikációt, de a Play Áruházon keresztül továbbiakat is beszerezhetünk.

Ami a komplett szolgáltatást illeti, mostantól kezdve az S, az M és az L jelzésekkel kell keresni a különböző csomagokat, melyek 4-5-6 ezer forintos havidíjért cserébe érhetők el a már meglévő előfizetés mellé, ezek pedig rugalmasan cserélgethetők. A bővülés szemmel látható, hiszen a legolcsóbb csomagban is kapunk 53 csatornát, aminek jelentős része HD minőségű, a legdrágább esetében pedig 93+3 csatorna elérhető, míg RTL+, Active és a TV2 Play Prémium streamingek díjmentesen járnak mindháromhoz.

Fotók: Yettel

Hogy a Yettel mennyire szeretné bővíteni az OtthonNet előfizetői körét, azt jól mutatja, hogy azok számára, akik ezzel választják az új szolgáltatást, 3 hónapig ingyen kapják meg a Yettel TV-t, de gondoltak azokra is, akik más utat választanának, mivel az alkalmazást is új műszaki alapokra helyezték. Utóbbi a Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari böngészőkből, de Androidon és iOS-rendszeren is használható.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram