2021.11.26.TomiSpark

Egyéni matricákat készíthetünk a WhatsApp segítségével

Egyre több ember fejezi ki az érzéseit a különböző matricák által, azonban előfordulhat, hogy a beszélgetésünk témájához nem találunk megfelelőt. Van azonban erre is egy gyors megoldás.

Manapság teljesen természetes, hogy a chaten folytatott beszélgetések többségében hangulatjeleket és matricákat használunk, főképp a fiatalok körében. Bár sokszor feleslegesnek tűnhet, nem mehetünk el szó nélkül a haszna mellett, hiszen így sokszor válhatnak érthetőbbé és személyesebbé a szöveges üzenetek.

Ugyanerre valószínűleg a WhatsApp fejlesztői is rájöttek és egy egészen érdekes újítást hoztak a felhasználóknak. Mostantól kezdve már arra is lesz lehetőség, hogy egyénileg gyártsuk le a matricákat, a Sticker Makernek köszönhetően. A The Verge hírei alapján a cég nem csak kísérletezni szeretne, hanem hosszú távon számol a szerkesztővel, vagyis további bővítésekre számíthatunk majd a jövőben.

Forrás: WhatsApp

Ami a programot illeti, az alapot egy sima kép adja, melyet magunk tölthetünk fel, ennek köszönhetően válnak egyedivé az alkotások, melyeket asztali gépen is elkészthetünk. Utóbbi igazán fontos, mivel az ilyen matricák készítése nem feltétlenül egy gyors és egyszerű folyamat, szóval gondoltak arra is, hogy kényelmesen gyárthassuk le a kreatív alkotásokat.

Bár az ötlet kiváló a WhatsApp részéről és biztosan sokan örülnek neki, azt tegyük hozzá, több hasonló program is létezett már korábban, a különlegesség tehát inkább abban rejlik, hogy mindez most a világ egyik legismertebb csevegőjében lesz elérhető.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram