2022.06.11.TomiSpark

Saját lemezjátszót készített az IKEA

Az egyébként is sokszínű áruház időnként meglepő, és látványos dolgokat képes piacra dobni, ezt a jó szokásukat pedig idén is megtartották. Egy újabb klasszikus terméket gondoltak újra.

Néhány hete már mi is beszámoltunk róla, hogy egy egészen különleges dolgot lehet megvásárolni az IKEA kínálatából. Akkor a svédek egy retro stílusú kerti lámpával rukkoltak elő, ami a Spotifyról indít zenét, ha éppen arra lenne szükségünk.

A napokban egy újabb régi eszközt sikerült modernizálniuk, ráadásul igazán ismert emberekkel dolgoztak együtt a projekten. Ezúttal az Obegränsad nevű kollekciót bővítik tovább egy lemezjátszóval, amit Swedish House Mafia tagjaival együtt hoztak létre.

A termék önállóan is menő, de valójában az említett kollekciónak hála egy íróasztal és fotel társaságában is kérhetjük, vagyis csomagként is megvásárolható. A bemutató videó, valamint a leírás alapján az IKEA egy olyan lejátszót készített, ami megfelel a modern világ igényeinek.

Rendelkezik egy USB-porttal, amin áramot kaphat, és egy Eneby Bluetooth-hangszóróval is, habár azt érdemes leszögezni, hogy elvileg csak vezetékes kapcsolaton keresztül fog működni, mivel hivatalosan nem támogatja a a Bluetooth lejátszást. Ami szintén jó hír, hogy cserélhető tűvel lehet majd megvásárolni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram