2022.03.12.TomiSpark

Régi szép időket idéz a Razor új terméke

Aki a 90-es években született, az biztosan találkozott már a márka ikonikus rollereivel. A vállalat ezúttal egy igazi klasszikust támaszt fel az elektromos hajtással ötvözve.

Aki a 2000-es évek elején volt fiatal és szerette a rollereket, annak abszolút nem ismeretlen a Razor A, melyet az ezredforduló esztendejében mutattak be és elképesztő sikereket értek el vele. Bár ebben az időben a gördeszkázás jóval menőbb volt, a rollert könnyebben meg lehetett tanulni, így sokak kedvencévé vált.

Az eszköz eredetileg az inline görkorcsolyákhoz hasonló tartós kerekekkel volt felszerelve, és okos, összecsukható kialakítással rendelkezett, ami könnyen hordozhatóvá tette. Ezzel el tudott jutni az ember akár a bevásárlóközpontba is és kissé kényelmetlenül ugyan, de egy hátizsákban is helyet lehetett szorítani neki. Bizonyos deszkás parkokban, manapság több gyereket láthatunk ehhez hasonló rollereken, mint gördeszkákon, így a vállalat kihasználja a retro nosztalgiát és a fiatalságukat visszahozni kívánó felnőtteknek próbál egy értékes terméket gyártani.

Fotó: Razor

A The Verge információi szerint az újdonság a Razor Icon néven fog futni, de továbbra is minőségi alumíniumból készül amivel könnyen túléli a veszélyes mutatványokat, persze kétséges, hogy a mostani 30-as korosztály, akar-e ezzel szórakozni. Ami a további technikai részéleteket illeti, a roller egy 350 wattos motorral rendelkezik, mely a hátsó kereket hajtja, így elvileg akár 30 km/h-s sebességre is képes.

Az akkumulátor egy 36 voltos lítium-ion egység, mely az ígéretek szerint teljes feltöltéssel durván 30 kilométer megtételére képes. Sok apró különbség van tehát az eredeti Razor A-hez képest, de a legnagyobb az értékesítésében van. Amíg az elődöt simán meglehetett venni a boltban, ezt a terméket egyelőre egy Kickstarter kampány keretein belül terjesztik, az első darabok szállítását pedig augusztusra ígérik.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram