2022.09.08.TomiSpark

Régi dizájnnal érkezhet a GoPro Hero 11 Black

Megtartanák a korábbi külsőt a Hero legújabb változatánál, mellette pedig három új kamerát terveznek piacra dobni az idei esztendő hátralévő részében.

Kiszivárgott az első kép a legújabb GoPro Hero kameráról. A 11-es külleme nem sokban különbözik majd az elődtől, leszámítva persze, hogy az oldalán kék színben a 11 Black felirat díszeleg majd. A The Verge információi szerint továbbra is egy 2,27 hüvelykes képernyő lesz megtalálható a hátsó részen, előre pedig egy 1,4 hüvelykes megjelenítőt helyeznek majd el.

A portál arról írt, hogy a vállalat vezérigazgatója, Nick Woodman februárban már elárulta a befektetőknek, hogy idén új Hero és Max kamerákat terveznek piacra dobni, így összesen négy friss termék jelenhet meg két vonalból.

Fotó: WinFuture

Woodman állítólag azt is elejtette, hogy 2023-ban ebben a tekintetben további bővítésekre lehet majd számítani, figyelmük nagy részét pedig a szoftveres oldalra összpontosítják a fejlesztések során. Ez a kamerákat, és a Quik alkalmazást egyaránt érinteni fogja, miközben a GoPro igyekszik diverzifikálni kínálatát, mivel szeretnék, hogy a márka ne csak a sportolni és túrázni vágyók számára legyen érdekes.

Ettől függetlenül a Hero 11 Black továbbra is a korábbi elveknek megfelelő tipikus akciókamera lesz, és a WinFuture beszámolója alapján még az sem elképzelhetetlen, hogy szeptemberben bemutatkozhat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram