2023.03.23.TomiSpark

Prémium okosórákkal támad a Huawei

Lenyűgöző dizájnú órákat villantott a kínai gyártó, amely idén tavasszal Európába is elhozza legújabb termékeit. A Watch Ultimate két fajta változatban lesz elérhető, ezek pedig akár két hétig is kibírják egyetlen töltéssel.

A külsőt tekintve a legmárkásabb karórákat idézi a Huawei legújabb alkotása, ami az old school dizájn mellett sok más aprósággal is figyelemreméltóvá válik. A Watch Ultimate órákat ugyanis a cég úgy tervezte meg, hogy vízálló legyen és akár búvárkodásra is alkalmazhassák majd a leendő felhasználók.

Ehhez egy külön szíjat is terveztek a normál HNBR szíj mellett, a termék ugyanis a gyári adatok szerint akár 24 órán át kibírja a víz alatt 110 méter mélységig. Ehhez még jönnek a plusz szoftveres funkciók, amiket direkt a búvároknak terveztek, de természetesen nem csak nekik szánták az eszközöket.

Az egyik legnagyobb vonzerőként kiemelték még az extra hosszú üzemidőt, ami akár 14 napos is lehet az 530mAh-s akkuval ha óvatosabbak vagyunk, de az Engadget cikke szerint normális felhasználás mellett ez inkább 8 nap lehet, ám ez még mindig egészen jól hangzik. A Huawei szerint az akkumulátor 60 perc alatt tölt fel teljesen lemerült állapotból.

Fotók: Huawei

A Watch Ultimate egy 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzőt kapott 466 x 466 felbontással és 1000 nites maximális fényerővel egy 2,3 mm-es zafírüveg kristály alatt. Az óra Harmony OS-t futtat, ugyanazokkal a funkciókkal, amelyek a meglévő Watch GT sorozatú viselhető eszközökben is megtalálhatóak, a pluszt itt a búvárkodáshoz szánt funkciók adják, valamint az a Golf üzemmód, amit egyelőre csak a kínaiaknak lesz elérhető.

Kapunk még az egészségünkre optimalizált funkciókat is, mivel a Strava és a Runtastic integrációi mellett a szokásos Huawei márkájú fitneszkövetési lehetőségek is jelen lesznek, így például a TruSeen 5.0 szívritmus-monitorozás, a TruSleep 3.0 alváskövetés, valamint a beépített EKG és a folyamatos SpO2-monitorozás. Van egy új Expedíciós mód is, amely a kétsávos GPS-t használja, hogy tudjuk merre vagyunk éppen, még akkor is, ha nagyon idegen terepre tévednénk.

Az árakról egyelőre még nincsenek információk, de április második napján állítólag erre is fény derül majd egy nappal azelőtt, hogy az Egyesült Királyságban és Európában elérhetővé válik.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram