2022.09.15.TomiSpark

Praktikus mélynyomót mutatott be a Sonos

A napokban bemutatásra került a Sub Mini, mely a hírek alapján nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mérete alapján pedig a kisebb terekben is jól használhatónak bizonyulhat.

A Sonos már régóta kínál vezeték nélküli mélynyomót otthonainkba, de az egy nagyobb méretű erőteljes termék, miközben 749 dollárba kerül, ami nem kevés pénz, főleg akkor, ha valaki nem is tudja rendesen kihasználni az eszközt.

A márkánál pontosan ezért gondoltak azokra is, akik kisméretű szobákban szeretnék élvezni a kiváló hangzást, így megszületett a Sub Mini, ami 429 dolláros árával nem csak a külseje miatt tűnik barátságosabbnak.

Az újdonság egy henger alakú hangszóró, amelynek középső alagútszerű kialakítása a levegő mozgatására szolgál, emellett pedig két 6 hüvelykes erőátvitel-csökkentő mélysugárzót és két D-osztályú digitális erősítőt tartalmaz, valamint 5GHz-es vezeték nélküli kapcsolatra is képes és egy 10/100-as ethernet-porttal is rendelkezik.

Fotók: Sonos

Ami a súlyát illeti, a gyártó állítása szerint 20 kilóval könnyebb, mint az erősebb termékük, ráadásul a küllemének hála, szinte bárhol elhelyezhető a lakásban, miközben a minőség érdekében a digitális jelfeldolgozás által tökéletes kiegészítője lehet az olyan termékeknek, mint a Ray, a One, One SL, vagy a Beam. Ezek a közepes és magas frekvenciákat kezelhetik, ha csatlakoztatva van hozzá a Sub Mini, ami jobban kiemelheti az alacsony frekvenciákat.

A kiegyensúlyozott hangokhoz egyébként segítséget nyújt még a Trueplay, melynek használatához viszont egy kompatibilis iOS-eszközre van szükség, tekintve, hogy a készülék mikrofonját használja a szoba meghallgatására és a hangminőség optimalizálására az akusztika alapján. Az Engadget hírei szerint alapvetően ez a lehetőség hasznosnak bizonyult a múltban, így valószínűleg ennél az eszköznél sem kell félnie tőle a leendő felhasználóknak.

A Sonos legújabb mélynyomója globálisan október 6-tól válik elérhetővé.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram