2023.07.29.TomiSpark

Pizzaillatú kontroller érdekel? A Microsoft megcsinálta!

A cégnél úgy döntöttek létrehoznak pár darab Xbox-kontrollert, amelyek konkrétan a pizza illatát árasztják magukból. Ennek alapvetően nem sok értelme van, ám a mögöttes gondolat valamennyire más megvilágításba helyezi a dolgokat.

A Gizmodo számolt be róla néhány nappal ezelőtt, hogy a Microsoft kiad egy igazán szokatlan kontrollert, ám ennek nem kizárólag a figyelemfelkeltés a célja, elsősorban inkább egy reklámnak tudható be. Augusztusban debütál ugyanis a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című film, így ennek apropóján egyedi darabokat gyártottak le.

A kontroller abszolút a régóta népszerű brand színeit kapta meg, miközben kiáll belőle egy jókora pizzaszelet, ami valójában egy pizzaillatot árasztó diffúzor. Ezekből összesen négyféle variáció létezik, amelyeket a jól ismert karakterekhez igazítottak, így tehát léteznek Leonardo, Rafael, Donatello és Michelangelo stílusában is különböző kontrollerek.

Fotók: Xbox

Hozzájutni azonban nem lesz feltétlenül egyszerű, mivel a Microsoft az elkészült darabokat egy nyereményjáték keretein belül osztja szét. A részvételhez a felhasználóknak követniük kell a hivatalos Xbox Game Pass X-fiókot (korábban Twitter), majd saját profiljukon megosztani valamelyik nyereményjátékról szóló bejegyzést, amik a #XboxTMNTMoviesweepstakes hashtaggel lettek ellátva. A szabályok alapján augusztus 13-ig van erre lehetőség.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram