2021.08.26.admin-fazis

Összeszedtük: íme a hét top 4 telefonja – szerintünk

A mobiltelefonok világa rengeteg meglepetést tartogat. Hiszen olyan sok hírt, és kiadott modellt kapunk akár naponta, hogy ettől egy nagyon gyors sebességű iparággá válik a telefongyártás. Ezen a héten elhoztuk neked a top 4 telefont, amelyek jelenleg egyértelműen viszik a prímet a mobilok világában.

4. helyezett: Redmi Note 10 Pro

A Redmi Note 10 Pro vonzó ajánlat az árához képest, ám ettől függetlenül a verseny továbbra is éles: a középszerű processzoron van mit finomítani, ahogy a Redmi szoftverén is. Ugyanakkor a gyors kijelző, a lekerekített kialakítás és a hosszú élettartam együttes értéke lenyűgöző felső árkategóriás telefont varázsol a Redmi Note 10 Pro-ból.

A Redmi Note 10 Pro a Xiaomi almárka új Note 10 család élén jár. Telefonjaival a Redmi számos árkategóriát fed le a különböző fogyasztók számára. Amit a Redmi Note 10 Pro-ról tudni érdemes, hogy vonzó dizájnnal, erős specifikációkkal és sok tekintetben erőteljes teljesítménnyel rendelkezik. Így fel tudott kerülni a top 4-es listánkra.

3. helyezett: Google Pixel 5a

A Google A-series eszközök a vállalat költséghatékony termékcsaládjának ígérkenek. Hiszen nagyon valószínű, hogy a közelgő Google Pixel 6 Pro kifejezetten a felsőárkategóriában vásárló célközönséget célozza meg, így a Google vonzó árral rendelkező telefonjai nagyon fontos szerepet töltenek majd be a termékpaletta sokszínűségében.  E telefonok közül a legújabb a Google Pixel 5a, amely a Google első nagy dobbantása volt 2021-ben.

A sorozat korábbi telefonjaihoz hasonlóan a Pixel 5a a Pixeltől elvárt alapvető funkciókat kínálja, miközben az ára viszonylag alacsony. Ugyan a korábbi A-series modellekhez képest az ára magasabbnak tűnhet, de még így is az egyik legköltséghatékonyabb telefon a piacon.

2. helyezett: Xiaomi Redmi Note 10

Lehet, hogy a Xiaomi folyamatosan azon dolgozik, hogy több árkategóriában is kínáljon telefonokat, ám ettől függetlenül még mindig a alacsony/közép árkategóriás szegmensben tudnak a legnagyobbat mutatni.

Ezt a tényt az is bizonyítja, hogy a Xiaomi a Samsung előretörése mellett is meg tudta őrizni pozícióját, amire csak kevés telefongyártó lett volna képes. Ezt a szakértelmet látjuk a Redmi sorozatban is. A Redmi Note 10 segítségével a Xiaomi-nak ismét sikerült megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a teljesítmény és az ár között.

1.helyezett: Xiaomi Mix 4

A Xiaomi bemutatta a Mix 4-et, a Mi Mix sorozat legújabb okostelefonját. A Mix 4, amely egyelőre csak Kínában lesz kapható, közel három év óta az első készülék a Xiaomi Mi Mix sorozatából, és pár új technológiát is hoz magával, például a Xiaomi első kijelző alatti szelfikameráját is.

A Xiaomi szerint a 2019-ben bemutatott kamera alatti panel (CUP) technológiája a "három nagy generáció, öt év, hatvan szabadalom, 77 millió dolláros befektetés és több száz mérnök" csúcspontja. A panel „gyakorlatilag láthatatlan”, és a „a hardver és a szoftver képességeit használja annak érdekében, hogy az elülső kamerával készített fényképek és videók megtartsák a képek és videók valódi színekeit és egyéb részleteit.”

Esetleg szeretnéd növelni mobilod állapotának a biztonságát? Ez esetben nyugodtan nézz körbe kínálatunkban, mely mobilkiegészítők széles választékát kínálja számodra. Válogass bátran mobiltokjaink, és más mobiltelefonos kiegészítők közül, és szerezd be a hozzád és a telefonofhoz leginkább passzoló kiegészítőket!

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram