2022.03.26.TomiSpark

Ősszel érkezhet az iPad Pro frissített verziója

A tavalyihoz hasonló mintát követhet az Apple a termékbemutatókat illetően. Ahogy 2021-ben, úgy idén is azt tervezik, hogy néhány hónappal a szokásos tavaszi esemény után leplezik le a megújult iPad Pro modellt.

Az Apple még március elején tartotta meg nagyszabású rendezvényét, melynek egyik főszereplője az új iPhone SE volt, de egy friss iPad is érkezett. Utóbbi az Air modellcsalád legújabb változata volt, ám a The Verge információi szerint valahol szeptember és november között a Pro is vérfrissítést kap.

Erre több jel is utal, egyrészt a tavaszi termékbemutatón szó sem esett róla, másrészt tavaly is hasonló metódust követtek, majd májusban bemutatták az M1-gyel felszerelt iPad Pro modellek legújabb generációját.

A legújabb pletykák szerint erre most ősszel kerülhet sor, ekkor tárhatják a nagy közönség elé az M2 chippel felszerelt iPad Prót. Amennyiben hinni lehet ezeknek, akkor a MagSafe töltést is támogatja majd az új eszköz, ám a dolgok elég homályosak egyelőre, mivel magáról az M2-ről sem tudni még sokat.

Minderről az a Mark Gurman számolt be elsőként, aki elég jól értesült az almás vállalat termékeit illetően, egy évvel ezelőtt pedig azt is megjósolta, hogy az akkori iPad Pro vezeték nélküli töltéssel és üveg hátlappal érkezik.

A jelenlegi információkat a 9to5Mac is megerősítette, így könnyen lehet, hogy Gurmannak ismét igaza lesz. A hírek azonban a népszerű tablet mellett más eszközökről is szóltak, ezek alapján pedig előfordulhat, hogy 13 hüvelykes MacBook Próba, a Mac Minibe és a 24 hüvelykes iMacbe is beépítik az új chipet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram