2023.11.09.TomiSpark

Óriás elem, ami igazából powerbank? A Duracell ilyet is árul!

Azt nem állíthatnánk, hogy a jól ismert márkánál nem próbálnak meg hűek maradni önmagukhoz, miután gyártottak egy olyan töltőállomást, ami pont úgy néz ki, mintha véletlenül gigantikus méretűre duzzasztották volna a főterméküket.

Ha az volt a cél a Duracell részéről, hogy jelentős figyelmet irányítsanak a cégre így az év vége felé, akkor munkájukat siker koronázta, mivel elég sokan beszámoltak a sajtóban legújabb termékükről, ami erősen hasonlít a legalapvetőbb gyártmányuk óriási változatára.

A Duracell ugyanis alapvetően elemeket gyárt, de ezúttal gondoltak egyet és készítettek egy M150, továbbá egy M250 nevű töltőállomást, amelyek éppen úgy néznek ki, mint egy felhizlalt elem. A nevek valójában arra utalnak, hány wattig terhelhetők az eszközök, melyek közül mindegyiken két USB-C és két USB-A port található, előbbiek 100 és 60 watt teljesítményűek, utóbbiak pedig egyenként 18 wattot adnak, de MagSafe-kompatibilis vezeték nélküli töltőfedéllel és beépített világítással is rendelkeznek.

A vezeték nélküli töltőpárna integrált mágnesgyűrűvel rendelkezik, ez ahogyan a képeken is látszik, kihajtott állapotában is használható, ráadásul ezt kinyitva kapunk egy tárolót is a fedél alatt, amiben bármilyen töltőkábelt elhelyezhetünk és magunkkal vihetünk útjainkra. Ahogyan a nagyobbik modellnél, úgy itt is rácsos kialakítással rendelkezik a barnás felső rész, mivel itt kap hűtést.

Ami pedig az M250 tulajdonságait illeti, ez a kisebbik változattal ellentétben nehezebb is, ugyanis a 800 grammal szemben, itt egy durván két kilós termékről van szó. Szemben az M150 250 mAh kapacitású akkujával, ebben egy 60 000 mAh-s egység található, ugyancsak rajta vannak a fentebb már felsorolt portok és a vezeték nélküli töltésre alkalmas fedél, azonban az alatta lévő rekesz nagyobbra sikerült.

Szintén plusz, hogy az M250-ben egy 100 wattos AC csatlakozó is van, a töltése viszont tovább tart a hozzá tartozó dokkolón keresztül. Az M150-et nagyjából három óra leforgása alatt tudjuk teljesen feltölteni, az M250 esetében ez már majdnem hat órát fog igénybe venni. Fontos kiemelnünk, hogy a Duracell azt is megmutatta, mit és mennyiszer tölthetünk a gyári értékek alapján. Ezek szerint az M150 segítségével egy laptop egyszer, okostelefon hatszor, tablet háromszor, fülhallgató és okosóra 50 alkalommal tölthető, egy drónt pedig négyszer tudunk csatlakoztatni hozzá, ha 100 százalékos állapotban van a powerbank, amelynek tesója ennél is többet bír.

Az M250 ugyanis egy laptopot háromszor, okostelefont 14-szer, tabletet nyolcszor, okosórát és fülest 100, míg egy drónt kilenc alkalommal tölthetünk vele. Előbbiért a Duracell 199 dollárt kér el weboldalán keresztül, míg a nagyobbik variáns már 299 dollárba kerül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram