2021.03.22.admin-fazis

Oppo Reno 5 Marvel-egy újabb izgalmas limitált kiadás

Az Oppo új, Marvel ihlette limitált kiadású készüléke nem a cég első szuperhősöket főszerepbe állító megmozdulása, hiszen pár évvel ezelőtt jelent meg az Oppo F11 Avengers edition is. A kezdeményezés már akkor is népszerű volt a vásárlók körében, éppen ezért idén márciusban meg is jelent az újabb kiadás.

Csak a kiválasztottak számára

Az biztos, hogy ha valaki az Oppo Reno 5 G Marvel edition-t veszi elő a zsebéből a buszon, az kiemelt tiszteletnek örvendhet majd. A telefont kizárólag egyedi kódok birtokában lehet megvenni, amit nem kis munka megszerezni.

Az Oppo listájában szereplő 22 Instagram fiókot kell követni, melyek mindegyike naponta ad ki kódokat. Ezek korlátozott számban jelennek meg, ráadásul a kódok mennyisége napi szinten változik. Előfordul, hogy egy nap akár 140 kódot is megosztanak, ám benne van a pakliban, hogy másnap csupán egy tucatot tesznek közzé.

További nehezítő körülmény, hogy a készüléket kizárólag Indiában, a Tokopedia oldalon keresztül értékestik. Az Oppo még arra is ügyelt, hogy a kódokat a felhasználók ne tudják sem eladni, sem pedig megvásárolni, így növelve az exkluzivitás érzését, de egyúttal azt is elkerülik, hogy a promóciót haszonszerzésre használják fel az ügyeskedő kedvű követők. A kampány végét március 31-re időzítették, de mivel a készlet igencsak korlátozott, könnyedén előfordulhat, hogy hamarabb vége lesz.

Az Oppo Reno5 Marvel Edition hátulján egyedi tervezésű Avengers logó található, ami kifejezetten merész, mégis elegáns kinézetet biztosít. A fekete, szürke és vörös árnyalatok egy igen letisztult, mégis különleges megjelenést eredményeznek. Jó hír, hogy ezúttal az összes hozzá tartozó kiegészítő is segít abban, hogy a felhasználó valóban egyedinek érezze magát, hiszen ezek is a különleges logóval vannak ellátva. A headset, de még a SIM-kártyatartó is fémjelezve van.

Mi rejlik a mutatós külső alatt?

Az Oppo Reno 5 okostelefon 2020. december 30-án került piacra. Nagyon kényelmes kézben tartani a 6,40 hüvelykes képernyő végett. Ezen kívül 2080x2400 pixel felbontással, 410 pixel / hüvelyk (ppi) pixelsűrűséggel és 20:9 képaránnyal rendelkezik. A telefon igen könnyű és vékony, mérete 159, 10 x 73,30 x 7,70 mm, súlya pedig 171 gramm.

A telefon nyolcmagos Qalcomm Snapdragon 720 G processzorral működik, 8 GB RAM-mal és Android 11 operációs rendszerrel. Az akkumulátor 4310 mAh-s teljesítményre képes és támogatja a Super VOOC gyorstöltést is, ami lássuk be, manapság már szinte alapelvárás. Az Oppo Reno 5 egyébként a ColorOS 11.1 rendszert futtatja, ami 128 GB beépített tárhelyet biztosít, de még ez is könnyedén tovább bővíthető.

A telefon egy DUAL-SIM okostelefon, ami kizárólag NANO-SIM kártyákat fogad el. Csatlakozási lehetőségek közül szerepel a WiFi, a Bluetooth v5.10, GPS, USB-C, emellett elérhető rajta a 3G és 4G sebesség is. Az Oppo megint csak remek érzékelőket sorakoztat fel, többek közt környezeti fényérzékelőt, iránytűt, gyorsulásmérőt, giroszkópot, közelségérzékelőt és természetesen támogatja az arc feloldást is.

A kamera sötétben is remekül teljesít

Az Oppo nagy hangsúlyt fektetett a kamera funkcióira, a tervezők kifejezetten ráfeküdtek a videó minőségének javítására. A kamera gyenge fényviszonyok közt is remek felvételeket készít, mivel az Oppo ötvözte az Ultra Night Video és a Live HDR erejét. Az AL Highlight Videó egy A1 algoritmust használ fel, hogy felismerje a fényszinteket, így a készülék valóban kristálytiszta felvételt készít gyenge fényviszonyok között is.

Egyébként a kamera hátsó 4 objektíve közül a legnagyobb 64 megapixeles, munkáját erősíti egy 8- és 2 darab, 2 megapixeles objektív is. Ezek kitűnő autofókusz funkcióval rendelkeznek. A szelfi kamera 44 megapixeles, amivel szintén elégedettek lehetünk. Az Oppo rendkívül jó ár-érték arányú telefonokat készít a vásárlók nagy örömére, hiszen telefonjai mindig megfelelnek az aktuális elvárásoknak, amit az átlagos felhasználásra orientált fogyasztók állítottak fel. Sajnáljuk, hogy a limitált kiadás itthon nem lesz elérhető.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram