2022.08.19.TomiSpark

Októberben érkezik a Ghostbusters: Spirits Unleashed

Október 18-tól válik elérhetővé a legújabb Szellemirtók-játék, mely a csapatokra épül majd. Az előrendelés már elindult, így az igazi rajongók idejekorán lecsaphatnak rá.

A Predator: Hunting Grounds, valamint a Friday the 13th: The Game alkotóitól jön ősszel a legendás Szellemirtókra épülő újdonság, ami egy 4v1-es felállással működő játék lesz. Ezt az érdeklődők PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re szerezhetik be, de az Epic Games Store-ban szintén elérhetővé teszik.

Játszhatunk majd szellemként vagy a négy szereplő egyikeként, akik olyan kütyük segítségével vadászhatnak, mint a PKE Meter, a szellemcsapdák, vagy éppen a részecske dobók. A szellemek képesek lesznek nyálkásítani és elkábítani az embereket, teleportálni a hasadékok között de akár a tárgyakat is megszállhatják majd.

A játék minden platformon teljes multiplayer támogatást nyújt, bár a PlayStation vagy Xbox Live Gold esetében kénytelenek leszünk tagságot vásárolni az online menetekhez, de természetesen arra is meglesz a lehetőség, hogy az AI robotok töltsék ki az üres helyeket.

Bővebb információkat a játékról az ígéretek szerint az augusztus 24. és 28. között megrendezésre kerülő Gamescom 2022 rendezvényen adnak majd a fejlesztők.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram