2022.09.21.TomiSpark

Októberben érkezhet a Logitech legújabb gamer eszköze

G Cloud Gaming Handheld néven mutatkozott be a gyártó legfrissebb hordozható konzolja, melyről hamarosan többet is elárulhatnak, ám az előrendelések már a hivatalos leleplezés előtt elindultak.

Körülbelül 300 dolláros áron lehet megrendelni a Logitech újdonságát, melyet Kanadában már azelőtt megtalálhattak az érdeklődők az Amazon Canada oldalán, mielőtt a márka bármi konkrétabbat is elárult volna a Logi Play nevű eseményen.

Az eszköz az Engadget hírei alapján október 18-án érkezik, és felhőalapú játékokat lehet majd futtatni rajta. Ami a továbbiakat illeti, az érintőképernyő hét hüvelykes lesz és 1080p felbontásban, akár 60 képkocka/másodperc sebességgel lehet majd streamelni a játékokat, továbbá haptikus visszajelzést, giroszkópos vezérlést, illetőleg átállítható gombokat kínál.

Az akkumulátor teljesítménye sem hangzik rosszul elsőre, az információk ugyanis arról szólnak, hogy akár 12 órát is kibír egy feltöltéssel. Mivel a játékok a felhőből futnak, a konzolnak nem kell megerőltetnie magát, így többek között ez lehet az egyik oka annak, hogy Logitech 463 grammra tudta levinni a súlyát. Összehasonlításképp érdemes megfigyelni, hogy ezzel némileg nehezebb a 398 grammos Nintendo Switchnél, de valamivel könnyebb, mint a 669 grammot nyomó Steam Deck.

Fotó: Logitech

Az eszközön a Logitech a Tencent vállalatával dolgozott, továbbá együttműködött a Microsofttal és az NVIDIA-val, hogy biztosítsák az Xbox Cloud Gaming és a GeForce Now támogatását. A Steam Link alkalmazással akár a PC-ről távolról is lehet majd játszani, de az Xbox alkalmazás is támogatja a konzolokról való távoli játékot.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram