2022.09.05.TomiSpark

Nyolc percnél is kevesebb idő alatt tölt 100%-ig a Xiaomi legújabb gyorstöltője

Elképesztő teljesítményről számoltak be a kínai gyártó legújabb termékét illetően. A friss fejlesztés egy 210W-os töltő, amivel a cég az eddigi rekordot tartó iQOO készülékét is felülmúlhatja.

Óriási hírként számolt be a napokban arról a Gizchina, hogy a Xiaomi egy 210W-os teljesítményre képes gyorstöltővel állt elő. A termék piaca hihetetlenül megugrott az elmúlt években, a kereslet pedig egyre nagyobb ezek iránt, ami valahol talán érthető is, hiszen senki sem szeret időt veszíteni azzal, hogy tölt a telefonja.

Ezt a trendet most a Xiaomi szintén szeretné kihasználni, ha pedig már gyorstöltőt gyártanak, akkor mindent beleadtak, és az iQOO rekordot jelentő 200W-os eszközét is lenyomhatják legújabb fejlesztésükkel.

Fotók: Gizchina/Xiaomi

A vállalat beszámolója szerint az újdonságot a Xiaomi 11 Ultra töltésével tesztelték, amit 200W-os töltővel nyolc perc alatt vitték el 100%-ig, ám a plusz 10W által vélhetőleg ezen az időn is javítottak valamelyest. Hogy mennyit, arról egyelőre nincs pontos információ, ugyanakkor az eszköz már rendelkezik a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványokkal, ami azt jelenti, hogy hamarosan megvásárolható lesz.

A portál szerint fontos ehhez a hírhez hozzátenni, hogy a cég által közölt adatok jelenleg a 4000 mAh-s akkumulátorokra vonatkoznak, így tehát amennyiben az akkumulátor mérete nagyobb lesz, akkor ezek az időkeretek megváltozhatnak. A pletykák szerint a Xiaomi célja, hogy a jövőbeli csúcskategóriás okostelefonjaikat rekord idő alatt lehessen feltölteni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram