2022.03.04.TomiSpark

Nőnapon jönnek az Apple nagy bejelentései

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az almás cég valamikor a tavasz eljövetelével tartja meg szokásos termékbemutatóját, most azonban a pontos dátumra is fény derült. A vállalat március 8-én mutatja be újdonságait.

Egy ideje már megszokottá vált, hogy az Apple tavaszra időzíti nagy bemutatóját, ezt a jó szokásukat pedig az idei évre is megtartották. Eddig csak pletykák voltak arról, hogy mikorra időzítik az eseményt, ám a cég nemrégiben megerősítette, hogy március 8-án készülnek a bejelentésekkel, melyen egyes hírek szerint egy új iPhone-t is megmutathatnak a nagyközönségnek.

Ezek persze egyelőre még csak találgatások, azonban vannak fix pontok, melyeket már most is tudni lehet. Ilyen például a lebonyolítás, ami máris érdekes, hiszen a helyszínen nem lesznek nézők, az egész bemutató online formában fog lezajlani az Apple Parkból. A műsor magyar idő szerint kedden este 19:00-tól fog kezdődni és az Apple.com oldalon, vagy pedig a YouTube-közvetítésen keresztül lehet majd követni. Saját szlogent is kapott a rendezvény, ami a Peek Performance lett.

Az új iOS 15.4 frissítésről biztosan szó esik majd, hiszen rengeteg újítás érkezik a megjelenésével, de a 9To5Mac szerint egy új Mac modellről is beszélhetnek. Ezek mellett várhatóak még friss színekben elérhető óraszíjak, egy új iPad, és a megújult iPhone SE is.

Utóbbira már a szlogen is utalhat, ami a hírek szerint a legújabb rendszerchipet, az A15 Bionic lapkát kaphatja meg, de állítólag 5G képes lesz és könnyen lehet, hogy ez a telefon is átveszi a többi készüléknél visszahozott szögletes keretet.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram