2022.02.18.TomiSpark

Nem a február lesz a Twitter kedvenc hónapja

Az idei év második hónapja eddig elég szerencsétlenül alakul a népszerű közösségi oldal számára. A Twitteren egy héten belül már másodszor tapasztaltak leállásokat a felhasználók.

Előbb február 11-én pénteken, majd legutóbb ezen a héten csütörtökön akadtak gondok a Twitterrel. A rövid bejegyzéseiről ismert közösségi site működése eddig egy hét alatt kétszer is erősen akadozott. A dolog érdekessége, hogy nem mindenki járt így, vagyis nem beszélhetünk globális problémákról.

Többnyire a Tweetek betöltése lassult le, főként az egyes profilokra kattintva. Ez leginkább az Egyesült Államokban, azon belül is a Washingtonban és New-Yorkban élők helyzetét nehezítette meg a The Verge beszámolója szerint.

A portál cikke arra is kitért, hogy az alkalmazásokkal kapcsolatban jól értesült Jane Manchun Wong úgy tudja, a Twitter szinte azonnal reagált és néhány változást eszközölt az ügy érdekében. Erről később Shaokyi Amdo, a vállalat szóvivője is beszélt néhány szóban.

„A mai nap folyamán egy technikai hibát tapasztaltunk, amely rövid időre befolyásolta a Twitteren lévő emberek számára a Tweetek betöltését. Ezt a problémát azóta megoldottuk” – mondta Amdo szűkszavúan.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram